Landet vårt fremmer en ny industriell revolusjon i jern- og stålindustrien

Nylig holdt visepresidenten for China Iron and Steel Industry Association en tale på den andre stålindustriens toppmøteforum for «New Knowledge, New Technology, New Concepts», og påpekte at mitt lands stålindustri har gått inn i en periode med dyp reform og justering. , som er veien til «stor og stor forandring». En viktig strategisk tilpasning til målet om «Strong». Etter hvert som den økonomiske veksten avtar og etterspørselen svekkes, har tilbudet av stål overstiger etterspørselen blitt stadig mer åpenbart, og produksjonen har vist en nedadgående trend. Bransjefordelene blir imidlertid bedre, og det er tegn til en balansert utvikling av stålindustrikjeden. Stålselskaper akselererer implementeringen av strukturell tilpasning, transformasjon og oppgradering, og legger grunnlaget for en sunn utvikling av mitt lands stålindustri i fremtiden.

I sin tale sa visepresidenten at mitt lands økonomi har gått inn i en dyp justering. Stål og kull må tilpasse seg nye situasjoner og endringer, oppnå en ny balanse i et nytt miljø og på en ny plattform, og oppnå en ny balanse i passende hastighet og på en hensiktsmessig måte. Høyere effektivitet, bedre kvalitet, og fortsette å opprettholde en sunn og stabil utvikling. Han understreket at i møte med det samme ytre miljøet kan ingen parter i stålindustrikjeden «leve alene» over lang tid, og samarbeid i industrikjeden er en uunngåelig trend. Derfor bør alle interessenter i stålindustrien legge kortsiktige interesser til side, starte fra perspektivet til industriell kjedekonstruksjon, og danne et langsiktig og stabilt samarbeidsforhold med oppstrøms- og nedstrømsbedrifter som virkelig deler fordeler og risikoer.

Denne serien av saker krever støtte fra ny strategisk kunnskap, ny teknologi og nye konsepter, og krever langsiktige og omfattende diskusjoner og demonstrasjoner av eksperter, lærde og forretningseliter fra ulike felt. Visepresidenten understreket at mitt lands stålindustri er i ferd med å forvandle seg fra skalaeffektivitet til kvalitetseffektivitet, akselerere balansen mellom tilbud og etterspørsel i stålindustrien, og fremme transformasjon og oppgradering. Dette er en viktig industriell revolusjon som krever felles innsats og støtte fra hele industrien.

Under den nåværende situasjonen oppfordrer China Iron and Steel Industry Association hele industrien til å jobbe sammen for å aktivt tilpasse seg det nye miljøet og endringer, fremme stålindustrien til å bevege seg mot en ny industriell revolusjon, oppnå høyere kvalitet og mer effektiv utvikling, og bidra til helsen til mitt lands stålindustri. Legg et solid grunnlag for utvikling.

1

I 2024 påpekte visepresidenten for China Iron and Steel Industry Association at med nedgangen i økonomisk vekst og svekket etterspørsel, har situasjonen med stålforsyning som overstiger etterspørselen blitt stadig mer åpenbar, og produksjonen har vist en nedadgående trend. Bransjefordelene blir imidlertid bedre, og det er tegn til en balansert utvikling av stålindustrikjeden. Stålselskaper akselererer implementeringen av strukturell tilpasning, transformasjon og oppgradering, og legger grunnlaget for en sunn utvikling av mitt lands stålindustri i fremtiden.

Han sa at landets økonomi er i et stadium av dyp tilpasning, og stål- og kullindustrien må tilpasse seg nye situasjoner og endringer og oppnå ny balansert utvikling. Når man står overfor det samme ytre miljøet, kan ikke alle parter i stålindustrikjeden utvikle seg uavhengig over lang tid, og industrikjedesamarbeid er en uunngåelig trend. Derfor bør alle interessenter legge kortsiktige interesser til side og etablere langsiktige og stabile samarbeidsforhold for å oppnå fordelsdeling og risikodeling.

På det andre toppmøtet for stålindustrien "Ny kunnskap, ny teknologi, nye konsepter", påpekte partisekretæren og generalsekretæren for China Iron and Steel Industry Association at mitt lands stålindustri har gått inn i en periode med dyp reform og tilpasning, som er veien til «stort og sterkt». «En viktig strategisk justering av mål. Stålindustrien må transformere seg fra skaleringseffektivitet til kvalitetseffektivitet, akselerere balansen mellom tilbud og etterspørsel og fremme transformasjon og oppgradering. Dette krever støtte fra ny kunnskap, ny teknologi, nye konsepter, samt omfattende diskusjon og demonstrasjon av eksperter, forskere og forretningseliter fra ulike felt.

https://www.tzshiwo.com/welding-machine/


Innleggstid: 17. juni 2024